JKV - Janokkaat Pakit 7-2

02.04.2019

Veljien jääkiekkojoukkue voittaa Janokkaat Pakit luvuin 7-2. Näin ollen Veljet jatkavat tappiottomana sarjakärjessä.

Peli alkoi hieman nihkeästi, mikä saattoi osaltaan johtua siitä, että osalla pelaajista oli vaikeuksia ehtiä jäälle pelin alkuun, johtuen varmaankin pelin aikaisesta alkamisajankohdosta. Veljet joutuivatkin pitkästä aikaa takaa-ajajan asemaan ensimmäisessä erässä. Lopulta pari minuuttia ennen ensimmäisen erän loppua Veljet tulivat ensin rinnalla ja menivät tämän jälkeen ohi Niklas Koukun ja Niko Kaletonin maaleilla ja näin erätauolle lähdettiin Veljien 3-2 johdossa. Toisessa erässä alkoikin sitten pyöriä normaali mylly neljän maalien säestämänä eikä vastustajaa päästetty enää peliin mukaan. Vahvat viimeiset erät kielivätkin Veljien järkyttävän kovasta peruskunnosta ja näin loppukaudesta kesän työmäärä alkaa näkymään otteluiden tuloksissa. Muista maaleista vastasivat tuttuun tapaan Sean O'Leary kahdesti sekä Teemu Nieminen, Onni Lehtinen ja Aleksi Savonen. Jokainen kentällinen onnistui siis jälleen maalinteossa. Tässä kohtaa kautta muut joukkueet ovat alkaneet entistä aggressiivisemmin lähestymään joukkueen pelaajia jo ensi kautta ajatellen. Kesällä saattaakin olla odotettavissa useita sopimusneuvotteluita, mihin johtoporras suhtautuu vielä ainakin luottavaisesti.

Seuraava ottelu sunnuntaina 7.4. klo 21:10 Buugilla sarjakakkosta HC Sahaa vastaan. Panoksena ottelussa on runkosarjan ykkössija!