JKV - KP 10-4

17.04.2019

JKV voittaa runkosarjan viimeisen ottelunsa KP:ta vastaan 10-4 ja päättää näin sarjan ainoana tappiottomana joukkueena koko Jyväskylän harrastesarjassa!

Otteluun lähdettiin hieman erilaisista lähtökohdista, koska runkosarjan voitto oli jo varmistettu ja rentouttava Rukan reissu verotti vielä jonkin verran. Peliin saatiinkin siis kokonaiset 8 kenttäpelaajaa! Ottelu alkoikin melkoisella maalintekokilpailulla (O'Leary/Kaleton vs. KP) ja maaleja taottiin vuorotahtiin. Max Tarkkala oli kuitenkin säästellyt kauden ensimmäistä maalian oikeaan hetkeen ja vei erittäin määrätietoisella rannelaukauksella erän lopussa Veljet 5-4 johtoon. Viimeisessä erässä Veljet laittoivat kuitenkin puolustuksen ovet kiinni eikä vastustajaa päästetty enää maalipaikoille. Tässä kohdassa huomattiin myös kovan treenin vaikutus, kun Veljet pystyivät 8 kenttäpelaajalla luistelemaan vastustajalta jalat alta, vaikka erätauolla näyttikin siltä, ettei osa pelaajista pääsee enää välttämättä ylös vaihtopenkiltä. Ottelun muut maalintekijät olivat Sean O'Leary kahdesti, Tuomas Kaleton kolmesti, Kalle Grönroos, Julius Heino, Harri Huovinen ja Aleksi Savonen. Maalilla alumni Vesa hoiti tonttinsa hienosti, vaikka vastustajalla olikin ottelussa noin kuusi läpiajoa ja 13 ylivoimahyökkäystä, mitkä eivät ole niistä kaikkein helpoimpia maalivahdille.

Kausi huipentuu launtaina 27.4. pelattavaan finaaliturnaukseen hippoksella! Välierä: JKV - Janokkaat pakit klo 12.15. Pronssi/finaaliottelu klo 16:35. Tule kannustamaan vapun kunniaksi JKV mestaruuteen!