JKV - Lakaisijat 2-3              JKV - PetPet 5-3

17.09.2019

Jääkiekkojoukkue avasi tänään kautensa tappiolla sekä voitolla. Joukkue sai osansa ensimmäisistä fuksiviikoista, ja lähtikin peleihin hieman kapeahkolla kokoonpanolla. Syitä poissaoloihin olivat niin perinteiset flunssat kuin myös viikonloppureissut. Oli joukossa myös yksi hyvin rehellinen vastaus: "festareil".

Ensimmäinen ottelu oli vielä näin kauden alkuun hieman hakemista ja huippuhetket nähtiinkin ensimmäisen 10 sekunnin aikana, kun Tuomas Kaleton siirsi JKV:n johtoon heti ottelun alkuun. Tähän vastustaja vastasin parin minuutin sisään kahdella maalilla. Niklas Koukku toi joukkueen vielä maalin päähän toisen erän lopussa, mutta kiri ei valitettavasti riittänyt ja näin ottelu päättyi katkeraan yhden maalin tappioon.

Päivän toinen ottelu alkoi hyvin samalla tavalla kuin ensimmäinenkin, mutta tällä kertaa vastustaja iski maalin heti ottelun alkuun. JKV nousi kuitenkin lopulta 2-0 tappioasemasta 3-5 voittoon. Peli pysyikin hyvin JKV:n hallussa koko ottelun ja vastustaja oli hyvin pitkälti vastahyökkäystensä varassa. Niko Kaleton (kuvassa) sai toisessa ottelussa sihtinsä kohdalleen ja iski kevyehköt 2+2 tehot. Muista maaleista vastasivat Onni Lehtinen, Sean O'Leary ja Julius Heino. Maalivahdit Akseli Jaara ja Vesa Pekkarinen saivat koko päivän nauttia vastustajan läpiajoista ja ylivoimahyökkäyksistä, puolustuspelin ollessa vielä hieman hakusessa. Kohtalainen aloitus, josta lähdetään heti huomenna (mahdollisesti jo tänään #pelaajajuhlii) harjoitusten muodossa parantamaan.