Turnaus 10.3.2019

23.01.2019

JKV:n naisten futsaljoukkueen kausi jatkui viikonloppuna kolmella ottelulla. Ensimmäisessä ottelussa JKV kohtasi sarjaa johtavan FCV:n. JKV lähti pelaamaan palloa rohkeasti maata pitkin, eikä sortunut vastustajan viljelemiin pitkiin palloihin. Kärsivällisyys palkittiin ensimmäisellä puoliajalla, kun Saana Rönkkö siirsi Veljet 1-0 johtoon. Toisella puoliajalla täksi kaudeksi joukkuetta vahvistamaan saapunut Siru Muhonen lisäsi johdon kahteen maaliin upealla kaukolaukauksella. Vastustajalla oli pelissä mestaruus, joten turhautuminen oli käsinkosketeltavaa JKV:n hallitessa suvereenisti kenttätapahtumia. Pelin lopussa päästetty kavennusmaali oli lopulta kosmetiikkaa ja turnaus aloitettiin komealla voitolla.

Toisessa ottelussa vastaan asettui PaRittaret, joka niin ikään taisteli mestaruudesta. Heidän agressiivinen prässi ja FCV:tä fyysisempi peli tuotti alkuun JKV:lle paljon päänvaivaa ja vastustaja siirtyikin ensimmäisellä puoliajalla 0-1 johtoon. Mila Lehto pelasi vakuuttavan pelin maalilla torjuen monta vaarallista paikkaa. Veljet saivat toiselle puoliajalla salama-alun. Maija Vanha-Aho laittoi erinomaisen loopin syvyyteen, jonka ampui maaliin kapteeni Olga Jokinen. Toinen puoliaika oli täysin JKV:n hallintaa, mutta valitettavasti palloa ei saatu maaliin ja pisteet menivät jakoon.

Päivän viimeisessä ottelussa vastaan asettui SäyRi. Kahden edellisen ottelun rasitus näkyi ottelun alussa ja vastustaja pääsi kuin varkain kahden maalin karkumatkalle. Shokkialun jälkeen Veljet saivat oman pelinsä rullaamaan ja tehokaksikko Muhonen-Jokinen tehtailivat kaksi maalia tuoden ottelun tasoihin. Toisella puoliajalla vastustaja rankaisi erikoistilanteesta. Ottelun loppuhetkillä hyvän turnauksen pelannut Aleksiina Rinne toi jännitysnäytelmän tasoihin. Yleisö haukkoi henkeään, kun viime hetkillä pallo kävi jo SäyRin tolpassa, mutta sen lähemmäksi ei päästy voittoa.